Antiikkimatot Helsinki Suomi

Antiikkimatot Helsinki Suomi – Suomi on kulttuurisesti rikas Helsinkiin asuu monia Skandinavian ja Pohjois-Euroopan ostajat, jotka ovat ostaneet mattoja Nazmiyal Collection vuosia. Yli kolmen vuosikymmenen ajan, olemme rakentaneet maineensa tarjoamalla keräilijöille, yksityisten ostajien ja suunnittelijat suora yhteys vintage ja antiikki matot suosittu, harvinainen ja vaikeasti löydettäviä tyylejä. Se on meidän etuoikeus työskennellä kansainvälisten matto ostajien ja laiva hieno, erittäin koristeellisia mattoja Helsinkiin. Todisteena meidän sitoutumista asiakastyytyväisyyteen ja omistautumista erinomaista palvelua, tarjoamme 100 prosenttia rahat takaisin-takuu joka ostaa ja reilun hinnan lupaus.

Klikkaa tästä etsiä koko kokoelma antiikkimatot ja vintage matot!

Nazmiyal on sitoutunut erinomainen laatu, käypä arvo, ja moitteeton palvelu

Meidän Carpet Palvelut

Olemme ylpeitä meidän moitteeton palvelu, huomiota yksityiskohtiin ja osaava henkilökunta. Kuten johtava kansainvälinen mattoteollisuudessa, olemme edelläkävijöitä verkossa matto osto-ja kehittäneet toimintamalleja ja menetelmiä tehdä ostoksia kokemus turvallista ja nautittavaa. Kun ostoksia Nazmiyal, asiantuntija on aina valmis auttamaan sinua, vastata kysymyksiin ja ohjaa sinua kohti pala, joka sopii kotiin, tyyli ja budjetti.

helsinki finland antique rugs by nazmiyal

Helsinki Finland Antique Rugs

Meidän Carpet Gallery

New York City posh Helsingin lähiöissä Espoon, Kauniaisten ja Kaivopuisto, valikoimassamme on saatavilla matto ostajat ympäri maailmaa. Meidän laaja online-matto galleria sisältää meidän täydellisen luettelon antiikkimatot tekstiili-ja vintage vuosisadan puoliväliin matot. Ostajat ovat vapaasti etsiä meidän valtava luettelo koon, tyylin, värin tai alueellista alkuperää. Kuten maailman suurin, arvostetuin matto myyjä, meillä on ilo esitellä ostajat kaikenkattava valikoima mattoja ja tekstiilejä Afrikasta, Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Persia ja sen jälkeen.

Design on aina ollut painopiste Helsingissä, ja se on yksi tärkeimmistä tavoitteista liikaa. Ammattitaitoinen matto ostajat etsivät jatkuvasti vintage ja antiikki mattoja, jotka omistavat äärimmäisen koriste-, tunto-ja tyylillisiä ominaisuuksia. Kuten trendit ovat muuttuneet, olemme laajentaneet inventaario kattaa paitsi antiikki Persian alueen mattoja ja silkki Kiinan mattoja, mutta myös monia moderneja vuosisadan puoliväliin matot Ruotsista ja Skandinavian alueella.

Meidän Takaukset

Klo Nazmiyal Collection, panemme korostetaan laatua ja valinta. Jokainen matto on käsin poimittu täyttää tiukat vaatimukset. Valitaan huolellisesti jokainen pala ja hankkimalla huomattavan määrän uusia kohteita, voimme tarjota laadukkaampia tuotteita ja edulliset hinnat. Me taata edes oikeudenmukaisin markkinahintojen verrattuna eriä vastaavaan tilaan, ikä ja laatu. Plus, tarjoamme kattavan tyytyväisyystakuu kaikille ei-persialaisia mattoja. Valitettavasti hallitus estävät meitä vastaan palautuslähetysten sisältää mattoja Persian tai Iranin alkuperää. Olemme kuitenkin iloisia voidessamme toimittaa kaikki matot Helsinkiin ja tarjoaa kolmen päivän tryout kaikista ei-Persian kappaletta. Varmistaa, että olet tyytyväinen uuteen hankintaan, sinun kannattaa sijoittaa matolle kotona ja elää sen kanssa jopa 72 tuntia. Jos et ole tyytyväinen, me hyväksyä teidän palata, ja maksat vain toimituskulut.

Tutustu online-matto galleria, tai ota yksi meidän ammatillinen matto asiantuntijoita löytää tyylikäs, moderni tai perinteinen loimi Helsingin kotiin.

Click here to read the Helsinki Finland Antique Rugs Page in English

Shopping Cart