Osta Area Matot Suomesta

Barronin: “Nazmiyalilla on yksi maailman suurimmista antiikkimattojen kokoelmista”

Avoinna 6 päivää viikossa!

Maanantaista perjantaihin 9.00–17.00 NYC:n aikaa

Lauantai – 10.00 – 17.00 NYC:n aikaa

Jos olet Suomessa ja sinulla on kysyttävää matoistamme, ota rohkeasti yhteyttä:

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme


Upeat matto-asiakkaamme Suomessa voivat nähdä muutamia trendikkäitä ja suosituimpia alueen mattojamme:

Nazmiyal tunnetaan maailmanlaajuisesti yhtenä tärkeimmistä lähteistä hienoille antiikkimatoille ja koristeellisille vuosisadan puolivälin moderneille mattoille, joita suomalaiset asiakkaat voivat ostaa joko verkossa tai henkilökohtaisesti. Suomalaiset maton ostajat voivat myös shoppailla laajasta valikoimastamme nykyaikaisia ​​moderneja aluemattoja ja jopa tilata haluamansa mittatilausmatot – valitsemissaan väreissä, koostumuksessa, laadussa, muotoilussa ja materiaaleissa.

Olemme jo useiden vuosikymmenten ajan toimittaneet ja myyneet alueen parhaita mattoja mattokauppiaille ja liikkeille Suomessa sekä varakkaille ja varakkaille suomalaisille yksityisasiakkaille kotikäyttöön. Olemme myös myyneet monia harvinaisia ​​mattoja kasvavalle joukolle suomalaisia ​​matonkeräilijöitä, jotka tuntevat ja arvostavat hyvän maton nähdessään. Meillä on myös ollut onni tehdä yhteistyötä suomalaisten huippuluokan eksklusiivisten luksussisustussuunnittelijoiden ja kodinsisustajien kanssa, jotka ovat ostaneet mattoja projekteihinsa.

Olemme vuosien varrella myyneet niin paljon mattoja suomalaisille. Helsingistä Espooseen ja Kuopiosta Tampereelle mattoasiakkaat ympäri Suomen ovat ostaneet todella upeita mattoja. Ja koska emme veloita toimitus- ja käsittelykuluja myytyjen mattojen lähettämisestä Suomeen, suomalaiset matonostajamme ovat voineet ostaa monia upeita antiikki- ja vintage-alueen mattoja paljon halvemmalla kuin mitä he odottavat maksavan paikan päällä.

Alla on vain joitain kauniimpia ja trendikkäämpiä aluemattoja, joita asiakkaamme Suomessa voivat ostaa:

Shopping Cart